Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g11g38kcal2.3g0g3.1g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g60g66kcal13.8g0g0.9g0g
Punajuuri 22g8.3kcal0.2g1.5g0g0.5g
Paprika punainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1g9kcal0g0g1g0g
Parsakaali brokkoli 25g8.6kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Katkarapu 30g21kcal4.3g0g0.3g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.1g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka20g70kcal1.5g15.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g460kcal47.4g38g11.6g3g
Valittu annoskoko252g230kcal23.7g19g5.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna126g115kcal11.9g9.5g2.9g0.8g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446790