Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g110g376kcal23.1g0g30.8g0g
Sipuli 169g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g599g659kcal137.8g0g9g0g
Punajuuri 217g83kcal2.2g14.9g0.4g5.4g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g10g90kcal0g0g10g0g
Parsakaali brokkoli 247g87kcal11.4g4.8g0.7g6.2g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g11g31kcal2.2g0.5g2.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka200g699kcal15.2g157.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g4595kcal475.8g377.4g117g31.4g
Valittu annoskoko2520g2297kcal237.9g188.7g58.5g15.7g
Annoskoko puolitettuna1260g1149kcal119g94.4g29.3g7.9g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446790