Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g22g75kcal4.6g0g6.2g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g120g132kcal27.6g0g1.8g0g
Punajuuri 43g17kcal0.4g3g0.1g1.1g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2g18kcal0g0g2g0g
Parsakaali brokkoli 49g17kcal2.3g1g0.1g1.2g
Katkarapu 60g41kcal8.7g0g0.7g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.2g6.2kcal0.4g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka40g140kcal3g31.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g919kcal95g75.4g23.4g6.2g
Valittu annoskoko504g460kcal47.5g37.7g11.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna252g230kcal23.8g18.9g5.9g1.6g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446790