Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g220g753kcal46.2g0g61.6g0g
Sipuli 338g102kcal4.2g16.2g0.7g5.7g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g1200g1320kcal276g0g18g0g
Punajuuri 434g167kcal4.3g29.9g0.9g10.8g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Parsakaali brokkoli 494g173kcal22.8g9.6g1.5g12.3g
Katkarapu 600g410kcal86.6g0g6.6g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g22g62kcal4.4g1.1g4.4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka400g1400kcal30.4g316g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10096g9203kcal952g756.4g234.8g62.6g
Valittu annoskoko5048g4602kcal476g378.2g117.4g31.3g
Annoskoko puolitettuna2524g2301kcal238g189.1g58.7g15.7g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446790