Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g33g113kcal6.9g0g9.2g0g
Sipuli 51g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g180g198kcal41.3g0g2.7g0g
Punajuuri 65g25kcal0.6g4.5g0.1g1.6g
Paprika punainen 18g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3g27kcal0g0g3g0g
Parsakaali brokkoli 74g26kcal3.4g1.4g0.2g1.8g
Katkarapu 90g62kcal13g0g1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.3g9kcal0.7g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka60g210kcal4.6g47.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g1378kcal142.6g113.2g35.2g9.2g
Valittu annoskoko756g689kcal71.3g56.6g17.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna378g345kcal35.7g28.3g8.8g2.3g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446790