Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen68g18kcal0.6g3.1g0.3g1.4g
Paprika keltainen 68g21kcal0.6g3.5g0.1g1.4g
Sipuli (käsittelemätön)186g50kcal2.4g8.9g0.4g3.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)128g26kcal0.8g4.5g0.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g15g135kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g509kcal9.2g41.6g32.6g13g
Valittu annoskoko470g255kcal4.6g20.8g16.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna235g127kcal2.3g10.4g8.2g3.3g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174