Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raakapuuro, porkkana

Reilu annos raakapuuroa:

Liota venänjyviä yön yli.
Laita kaikki tehosekoittimeen ja lisää rielu desi vettä.

Huristele kunnolla sekaisin, lisää vettä tarpeen mukaan.

Puuro on parhaimmillaan levättyään hetken (pellava turpoaa).

Lisää proteiinia saa helposti lisäämällä soijarouhetta.

Herttanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavarouhe reformi luomu10g32kcal2.9g0.7g2g3.1g
Marjahillo, keskiarvo , annos 5g15g24kcal0.1g5.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Vehnänjyvät (Reformi), annos 20g30g96kcal3.9g17.7g0.8g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g349kcal14.8g57.8g6g17.8g
Valittu annoskoko135g174kcal7.4g28.9g3g8.9g
Annoskoko puolitettuna68g87kcal3.7g14.5g1.5g4.5g
Arvot/100g100g129kcal5.5g21.4g2.2g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=44723