Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g501g751kcal101.6g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g19g18kcal0.8g3.2g0g0.9g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g463g153kcal6.9g22.2g1.9g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2140g2223kcal221.2g58.8g121.6g4.2g
Valittu annoskoko1070g1111kcal110.6g29.4g60.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna535g556kcal55.3g14.7g30.4g1.1g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.7g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433