Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g601g901kcal121.9g0g48.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g23g22kcal0.9g3.8g0g1.1g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g556g183kcal8.3g26.7g2.2g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2568g2667kcal265.4g70.6g146g5.2g
Valittu annoskoko1284g1334kcal132.7g35.3g73g2.6g
Annoskoko puolitettuna642g667kcal66.4g17.7g36.5g1.3g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.7g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433