Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g801g1201kcal162.6g0g64.1g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g30g29kcal1.3g5.1g0.1g1.5g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g741g245kcal11.1g35.6g3g0g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3424g3556kcal354.2g94.2g195g6.8g
Valittu annoskoko1712g1778kcal177.1g47.1g97.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna856g889kcal88.6g23.6g48.8g1.7g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433