Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g901g1352kcal182.9g0g72.1g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g34g32kcal1.4g5.7g0.1g1.7g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g834g275kcal12.5g40g3.3g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3852g4001kcal398.4g105.8g219.2g7.6g
Valittu annoskoko1926g2000kcal199.2g52.9g109.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna963g1000kcal99.6g26.5g54.8g1.9g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.7g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433