TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g300g405kcal66g0g15g0g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 131g100kcal2.5g20.3g0.3g1.3g
Paprikajauhe 7.5g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g75g53kcal5.9g6.6g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g1703kcal158.4g106g65.6g27.2g
Valittu annoskoko1017g852kcal79.2g53g32.8g13.6g
Annoskoko puolitettuna509g426kcal39.6g26.5g16.4g6.8g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755