TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g400g540kcal88.1g0g20g0g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 175g133kcal3.3g27g0.4g1.8g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g100g70kcal7.8g8.8g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g2271kcal211.2g141g87.2g36g
Valittu annoskoko1356g1136kcal105.6g70.5g43.6g18g
Annoskoko puolitettuna678g568kcal52.8g35.3g21.8g9g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755