TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g901g1216kcal198.1g0g45g0g
Tomaattimurska 901g265kcal5g47.7g1.8g17.1g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Paprika, punainen338g87kcal3g15.5g1.4g6.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 394g299kcal7.4g60.8g0.8g3.9g
Paprikajauhe 23g72kcal3.3g4.1g2.9g8.4g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g225g158kcal17.6g19.8g0.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6102g5110kcal474.6g317.4g196.2g81g
Valittu annoskoko3051g2555kcal237.3g158.7g98.1g40.5g
Annoskoko puolitettuna1526g1278kcal118.7g79.4g49.1g20.3g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755