TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1001g1351kcal220.2g0g50g0g
Tomaattimurska 1001g294kcal5.6g53g2g19g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Paprika, punainen375g96kcal3.4g17.3g1.5g7.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 438g332kcal8.2g67.5g0.9g4.4g
Paprikajauhe 25g80kcal3.7g4.6g3.3g9.4g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g250g175kcal19.5g22g0.8g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6780g5677kcal527.8g352.8g218g90.2g
Valittu annoskoko3390g2839kcal263.9g176.4g109g45.1g
Annoskoko puolitettuna1695g1419kcal132g88.2g54.5g22.6g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755