TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1600g2160kcal352g0g80g0g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika, punainen600g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 700g530kcal13.1g107.9g1.4g7g
Paprikajauhe 40g128kcal5.9g7.3g5.2g15g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g400g280kcal31.2g35.2g1.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10840g9078kcal843.6g564g348.4g144g
Valittu annoskoko5420g4539kcal421.8g282g174.2g72g
Annoskoko puolitettuna2710g2269kcal210.9g141g87.1g36g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755