TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g200g270kcal44g0g10g0g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 88g66kcal1.6g13.5g0.2g0.9g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g50g35kcal3.9g4.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g1135kcal105.4g70.6g43.8g18.2g
Valittu annoskoko678g568kcal52.7g35.3g21.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna339g284kcal26.4g17.7g11g4.6g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755