Texmex-jauheliapiiras
Sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe kulhossa.
Lisää Oivariini rasva ja tapenade.
Laita leivinpaperi korkeareunaisen irtopohjavuoan (Ø 22 cm) pohjalle.
Painele taikina pohjalle ja reunoille n. 2 - 3 cm:n korkeuteen.
Siirrä piiraspohja jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
Puolita sipuli, leikkaa viipaleiksi.
Kuumenna rasva pannulla.
Lisää jauheliha, paista hetki ja lisää sipuli.
Kun jauheliha on kypsää, nosta pannu liedeltä.
Mausta suolalla.
Levitä puolet jauhelihaseoksesta vuoan pohjalle, sitten viipaleiksi leikatut tomaatit ja puolet juustoraasteesta.
Levitä päälle loput jauhelihasta ja juustoraaste.
Sekoita munat ja ruokakerma tasaiseksi seokseksi.
Kaada vuokaan.
(Leikkaa pepperonit pituussuunnassa 2-3 osaan.
Nostele päällimmäiseksi.)
Paista uunin ala- / keskitasolla 175 asteessa n. 50 min tai kunnes kypsä.
Tarjoa piiras illanistujaisissa tai pääruokana salaatin kera.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa
Peetee1