Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Texmex-jauheliapiiras

Sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe kulhossa.

Lisää Oivariini rasva ja tapenade.

Laita leivinpaperi korkeareunaisen irtopohjavuoan (Ø 22 cm) pohjalle.

Painele taikina pohjalle ja reunoille n. 2 - 3 cm:n korkeuteen.

Siirrä piiraspohja jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Puolita sipuli, leikkaa viipaleiksi.

Kuumenna rasva pannulla.

Lisää jauheliha, paista hetki ja lisää sipuli.

Kun jauheliha on kypsää, nosta pannu liedeltä.

Mausta suolalla.

Levitä puolet jauhelihaseoksesta vuoan pohjalle, sitten viipaleiksi leikatut tomaatit ja puolet juustoraasteesta.

Levitä päälle loput jauhelihasta ja juustoraaste.

Sekoita munat ja ruokakerma tasaiseksi seokseksi.

Kaada vuokaan.

(Leikkaa pepperonit pituussuunnassa 2-3 osaan.

Nostele päällimmäiseksi.)

Paista uunin ala- / keskitasolla 175 asteessa n. 50 min tai kunnes kypsä.

Tarjoa piiras illanistujaisissa tai pääruokana salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g2g5.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Oivariini, 60 (100g)100g550kcal1g1g60g0g
Oliivitahna,kalamata tapenade (Kreikka), annos 5g50g75kcal1.4g3.3g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Texmex juustoraaste (Valio), annos 150g150g510kcal37.5g0g40.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g5973kcal323.8g269.8g394.8g18.8g
Valittu annoskoko1520g2987kcal161.9g134.9g197.4g9.4g
Annoskoko puolitettuna760g1493kcal81g67.5g98.7g4.7g
Arvot/100g100g197kcal10.7g8.9g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447965