Nypyn lohikatkarapupiirakka
Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.
Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.
Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.
Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.
Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.
Tällä määrällä täytettä on runsaasti.
Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.
( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)
Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.
Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.
Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.
Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa
Nyppy