Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai400g1480kcal20g128g100g8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl14g119kcal0g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Juustoraaste Arla Magre 17%100g280kcal29g2.5g17g0g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4327g5891kcal303.8g343.6g368.2g45g
Valittu annoskoko2164g2946kcal151.9g171.8g184.1g22.5g
Annoskoko puolitettuna1082g1473kcal76g85.9g92.1g11.3g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249