Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu200g56kcal1.2g10.6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi800g1088kcal164g0g48g0g
Amerikan pekoni 1viipale170g544kcal20.4g0g51g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g150g15kcal2.9g0.5g0.5g0g
Maizena maissitärkkelys18g63kcal0.1g15.7g0g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g250g365kcal9g82.2g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5396g5529kcal427.2g454.8g219.4g27.2g
Valittu annoskoko2698g2765kcal213.6g227.4g109.7g13.6g
Annoskoko puolitettuna1349g1382kcal106.8g113.7g54.9g6.8g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399