Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jonnan makarooniloota

Paista sipuli ruokaoljyssä ja nosta sekoituskulhoon.

Paista jauheliha ja keitä makaronit.

Mausta jauheliha paistovaiheessa.

Sekoita kulhossa ja levitä vuokaan.

Kaada vuokaan ensin lihaliemi ja sitten munamaito.

Lopuksi päälle juustoraastetta.

Paista 200*c vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Jm82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)228g62kcal3g10.9g0.5g3.9g
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g506g860kcal101.2g0g50.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g304g790kcal91.2g6.1g45.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal15g0.4g12.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Makaroni (myllynparas raaka)400g1400kcal51.2g278.8g7.6g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5174g7091kcal558.2g643g252.6g33.4g
Valittu annoskoko2587g3546kcal279.1g321.5g126.3g16.7g
Annoskoko puolitettuna1294g1773kcal139.6g160.8g63.2g8.4g
Arvot/100g100g137kcal10.8g12.4g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448405