Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1163kcal133.1g0g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 307g296kcal9.2g60g1g3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 701g206kcal3.9g37.1g1.4g13.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 175g683kcal3.7g3.9g73.6g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Juustoraaste emmental punaleima175g683kcal50.8g0g52.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 13g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.8g5.4kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g6119kcal404.6g210.4g398g35.8g
Valittu annoskoko2128g3060kcal202.3g105.2g199g17.9g
Annoskoko puolitettuna1064g1530kcal101.2g52.6g99.5g9g
Arvot/100g100g144kcal9.5g4.9g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429