Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1329kcal152.1g0g80.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Makaroni, keitetty, suolaa 350g338kcal10.5g68.6g1.1g3.5g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 801g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 200g781kcal4.3g4.4g84.1g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Juustoraaste emmental punaleima200g781kcal58g0g60g0g
Mineraalisuola keskiarvo 15g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g6993kcal462.4g240.4g454.6g41.6g
Valittu annoskoko2432g3497kcal231.2g120.2g227.3g20.8g
Annoskoko puolitettuna1216g1748kcal115.6g60.1g113.7g10.4g
Arvot/100g100g144kcal9.5g4.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429