Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 584g657kcal123.4g0g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2350g1390kcal251g11.8g35.4g3g
Valittu annoskoko1175g695kcal125.5g5.9g17.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna588g348kcal62.8g3g8.9g0.8g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564