Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 701g788kcal148.1g0g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g1668kcal301.4g14.2g42.6g3.6g
Valittu annoskoko1410g834kcal150.7g7.1g21.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna705g417kcal75.4g3.6g10.7g0.9g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564