Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 935g1050kcal197.5g0g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.7g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Sipuli 107g32kcal1.3g5.1g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g2223kcal401.8g19g56.8g4.8g
Valittu annoskoko1880g1112kcal200.9g9.5g28.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna940g556kcal100.5g4.8g14.2g1.2g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564