Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1052g1182kcal222.2g0g31.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4230g2501kcal452.2g21.4g63.8g5.2g
Valittu annoskoko2115g1251kcal226.1g10.7g31.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna1058g625kcal113.1g5.4g16g1.3g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564