Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1168g1313kcal246.9g0g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Sipuli 134g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4700g2779kcal502.4g23.6g71g6g
Valittu annoskoko2350g1390kcal251.2g11.8g35.5g3g
Annoskoko puolitettuna1175g695kcal125.6g5.9g17.8g1.5g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564