Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 234g263kcal49.4g0g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipuli 27g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g556kcal100.4g4.8g14.2g1.2g
Valittu annoskoko470g278kcal50.2g2.4g7.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna235g139kcal25.1g1.2g3.6g0.3g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564