Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 467g525kcal98.7g0g14g0g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g1112kcal201g9.6g28.4g2.4g
Valittu annoskoko940g556kcal100.5g4.8g14.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna470g278kcal50.3g2.4g7.1g0.6g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564