Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)700g777kcal86.1g13.3g41.3g5.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 350g265kcal6.5g54g0.7g3.5g
Porkkana, keitetty, suolaa 140g47kcal0.9g7.9g0.3g3.6g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3380g2347kcal193.6g178.4g86.2g36g
Valittu annoskoko1690g1173kcal96.8g89.2g43.1g18g
Annoskoko puolitettuna845g587kcal48.4g44.6g21.6g9g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201