Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Valkosipuliperunat (kokonaan itse tehty)

Viipaloi perunat ja pilko sipulit.

Laita ne vuokaan kerroksittain ja ripottele kerrosten väliin suolaa, valkopippuria ja valkosipulijauhetta.

Kaada päälle 5dl kermaa ja paista 225* n. 45 min.
Lisää loppu kerma ja jatka paistamista vajaa tunti alentaen lämpö 200 asteeseen.

Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1580g1203kcal29.7g244.9g3.2g15.8g
Sipuli (kuorittu)376g102kcal4.9g18g0.8g6.4g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g900g3060kcal18g27g315g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g6g21kcal0.6g4.6g0.2g0g
Suolapähkinä, taffel5g32kcal1.4g0.7g2.7g0.4g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5738g8846kcal109.6g592g643.8g46.2g
Valittu annoskoko2869g4423kcal54.8g296g321.9g23.1g
Annoskoko puolitettuna1435g2211kcal27.4g148g161g11.6g
Arvot/100g100g154kcal1.9g10.3g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451482