Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 160g122kcal25.7g0g2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g150g180kcal5g5.6g15g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)110g272kcal10g48.4g1.8g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1168kcal82.4g111.8g37.8g23.4g
Valittu annoskoko460g584kcal41.2g55.9g18.9g11.7g
Annoskoko puolitettuna230g292kcal20.6g28g9.5g5.9g
Arvot/100g100g127kcal9g12.2g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858