Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 200g655kcal20.4g132.8g2.2g6.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.8g12.6g0.9g2.6g
Amerikan Pekoni filee, HK75g120kcal15.8g0.2g67.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa75g225kcal17.3g0g17.3g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2003g3137kcal213.2g312.2g232.6g18.8g
Valittu annoskoko1002g1568kcal106.6g156.1g116.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna501g784kcal53.3g78.1g58.2g4.7g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094