Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 250g817kcal25.4g165.8g2.7g8.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g414kcal47.4g0g25g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g231g81kcal2.3g15.7g1.2g3.2g
Amerikan Pekoni filee, HK94g150kcal19.7g0.3g84.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa94g281kcal21.5g0g21.5g0g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu75g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3915kcal265.8g389.6g290g23.4g
Valittu annoskoko1250g1958kcal132.9g194.8g145g11.7g
Annoskoko puolitettuna625g979kcal66.5g97.4g72.5g5.9g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094