Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 300g981kcal30.5g198.9g3.3g10g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g497kcal56.9g0g30g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g277g97kcal2.8g18.8g1.4g3.9g
Amerikan Pekoni filee, HK112g180kcal23.6g0.3g101.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa112g337kcal25.8g0g25.8g0g
Maito, Kevyt300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g4698kcal319.2g467.4g348.4g28g
Valittu annoskoko1500g2349kcal159.6g233.7g174.2g14g
Annoskoko puolitettuna750g1175kcal79.8g116.9g87.1g7g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094