Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 350g1144kcal35.6g232.1g3.8g11.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g580kcal66.4g0g34.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g323g113kcal3.2g22g1.6g4.5g
Amerikan Pekoni filee, HK131g210kcal27.5g0.4g117.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa131g393kcal30.1g0g30.1g0g
Maito, Kevyt350g161kcal11.2g16.8g5.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu105g132kcal11.5g0.3g9.4g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3500g5481kcal372.2g545.4g405.8g32.6g
Valittu annoskoko1750g2741kcal186.1g272.7g202.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna875g1370kcal93.1g136.4g101.5g8.2g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094