Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 399g1307kcal40.7g265.2g4.4g13.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha399g663kcal75.9g0g39.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g369g129kcal3.7g25.1g1.8g5.2g
Amerikan Pekoni filee, HK150g240kcal31.5g0.4g134.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150g449kcal34.4g0g34.4g0g
Maito, Kevyt399g184kcal12.8g19.2g6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g6264kcal425.6g623.2g464.2g37.6g
Valittu annoskoko2000g3132kcal212.8g311.6g232.1g18.8g
Annoskoko puolitettuna1000g1566kcal106.4g155.8g116.1g9.4g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094