Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 449g1471kcal45.8g298.4g4.9g15.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha449g746kcal85.4g0g44.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g416g146kcal4.2g28.3g2.1g5.8g
Amerikan Pekoni filee, HK169g270kcal35.4g0.5g151.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa169g506kcal38.8g0g38.8g0g
Maito, Kevyt449g207kcal14.4g21.6g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu135g170kcal14.8g0.4g12.1g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g7047kcal479g701.4g522.4g42.2g
Valittu annoskoko2250g3524kcal239.5g350.7g261.2g21.1g
Annoskoko puolitettuna1125g1762kcal119.8g175.4g130.6g10.6g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094