Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 50g163kcal5.1g33.2g0.5g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g46g16kcal0.5g3.1g0.2g0.6g
Amerikan Pekoni filee, HK19g30kcal3.9g0.1g16.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa19g56kcal4.3g0g4.3g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g783kcal53.2g78g57.6g4.6g
Valittu annoskoko250g392kcal26.6g39g28.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna125g196kcal13.3g19.5g14.4g1.2g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094