Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 499g1634kcal50.9g331.5g5.5g16.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha499g829kcal94.9g0g49.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g462g162kcal4.6g31.4g2.3g6.5g
Amerikan Pekoni filee, HK187g300kcal39.3g0.6g168.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa187g562kcal43.1g0g43.1g0g
Maito, Kevyt499g230kcal16g24g7.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu150g189kcal16.5g0.4g13.5g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7830kcal532.2g779g580.8g46.8g
Valittu annoskoko2500g3915kcal266.1g389.5g290.4g23.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1958kcal133.1g194.8g145.2g11.7g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094