Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 100g327kcal10.2g66.3g1.1g3.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g92g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Amerikan Pekoni filee, HK37g60kcal7.9g0.1g33.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa37g112kcal8.6g0g8.6g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1566kcal106.6g155.8g116.2g9.2g
Valittu annoskoko500g783kcal53.3g77.9g58.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna250g392kcal26.7g39g29.1g2.3g
Arvot/100g100g157kcal10.7g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094