Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 150g490kcal15.3g99.5g1.6g5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g139g49kcal1.4g9.4g0.7g1.9g
Amerikan Pekoni filee, HK56g90kcal11.8g0.2g50.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa56g169kcal12.9g0g12.9g0g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal4.9g0.1g4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g2349kcal159.6g233.8g173.8g14g
Valittu annoskoko750g1175kcal79.8g116.9g86.9g7g
Annoskoko puolitettuna375g587kcal39.9g58.5g43.5g3.5g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094