Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g220g315kcal27.5g0.7g22.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g100g350kcal12g71.1g2.1g3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki300g330kcal75.1g1.5g3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste114g411kcal33.1g1.9g32g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g200g320kcal16g8g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2676g3727kcal354g207.4g171.6g6g
Valittu annoskoko1338g1864kcal177g103.7g85.8g3g
Annoskoko puolitettuna669g932kcal88.5g51.9g42.9g1.5g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850