Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g294g420kcal36.7g0.9g30.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen534g176kcal17.6g26.2g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g134g467kcal16g94.8g2.8g4g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki400g441kcal100.1g2g4g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste152g548kcal44.1g2.6g42.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g267g427kcal21.4g10.7g34.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3568g4969kcal472.2g277g228.6g8g
Valittu annoskoko1784g2485kcal236.1g138.5g114.3g4g
Annoskoko puolitettuna892g1242kcal118.1g69.3g57.2g2g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850