Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g330g472kcal41.3g1g34g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen601g198kcal19.8g29.4g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g150g526kcal18g106.6g3.2g4.5g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki451g496kcal112.6g2.3g4.5g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste171g616kcal49.6g2.9g47.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g300g481kcal24g12g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4014g5590kcal531g311.2g257.2g9g
Valittu annoskoko2007g2795kcal265.5g155.6g128.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna1004g1398kcal132.8g77.8g64.3g2.3g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850