Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen67g22kcal2.2g3.3g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g17g58kcal2g11.8g0.4g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki50g55kcal12.5g0.3g0.5g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste19g69kcal5.5g0.3g5.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g33g53kcal2.7g1.3g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g621kcal59g34.6g28.6g1g
Valittu annoskoko223g311kcal29.5g17.3g14.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna112g155kcal14.8g8.7g7.2g0.3g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850