Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g73g105kcal9.2g0.2g7.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen134g44kcal4.4g6.5g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g33g117kcal4g23.7g0.7g1g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki100g110kcal25g0.5g1g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste38g137kcal11g0.6g10.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g67g107kcal5.3g2.7g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana892g1242kcal117.8g69g57.4g2g
Valittu annoskoko446g621kcal58.9g34.5g28.7g1g
Annoskoko puolitettuna223g311kcal29.5g17.3g14.4g0.5g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.7g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850