Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g110g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g50g175kcal6g35.5g1.1g1.5g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki150g165kcal37.5g0.8g1.5g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste57g205kcal16.5g1g16g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g100g160kcal8g4g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1338g1864kcal177g103.8g85.8g3g
Valittu annoskoko669g932kcal88.5g51.9g42.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna335g466kcal44.3g26g21.5g0.8g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850